۵۰ هزار تومان تخفیف اولین سفارش کد: WLC
  ارسال ۲ ساعته سفارشات تهران
جستجو منو
سبد خرید ورود یا ثبت نام
    مجله شیناتو    ۱۴۰۰/۹/۱۲

 دردسرهای فیسبوک

فیس بوک داده های تشخیص چهره بیش از یک میلیارد نفر را حذف خواهد کرد

 مجله شیناتو    ۱۴۰۰/۹/۱۲  چاپ
فیس بوک داده های تشخیص چهره بیش از یک میلیارد نفر را حذف خواهد کرد

فیس بوک سیستم تشخیص چهره خود را خاموش می کند و اطلاعات بیش از یک میلیارد نفر را حذف می کند.

این غول رسانه های اجتماعی بارها به دلیل نقض اطلاعات و حریم خصوصی کاربران مورد انتقاد قرار گرفته است.

بیش از یک سوم کاربران فعال روزانه فیس بوک - حدود 640 میلیون نفر - از فناوری تشخیص چهره این شرکت استفاده می کنند. حرکت برای خلاص شدن از این عملکرد به این معنی است که غول فناوری اطلاعات تشخیص چهره بیش از میلیارد نفر را حذف خواهد کرد.



این امر پس از آن صورت می گیرد که فیس بوک هفته گذشته اعلام کرد که نام خود را به عنوان متا تغییر می دهد. نام جدید بازتابی از تمرکز این شرکت بر پروژه متاورس خود است - که هدف آن ایجاد یک فضای آنلاین و تعاملی جدید با استفاده از فناوری واقعیت مجازی (VR) است.

فیس بوک بیش از 10 سال پیش فناوری تشخیص چهره را معرفی کرد، اما اخیراً به دلیل نگرانی های مربوط به داده ها و حفظ حریم خصوصی، آن را کاهش داده است.

این اپلیکیشن قبلا از نرم افزار تشخیص چهره برای شناسایی افراد در عکس های آپلود شده توسط کاربران استفاده می کرد. این فناوری افرادی را که در عکس‌ها هستند شناسایی می‌کند و به کاربران پیشنهاد می‌کند که آن‌ها را «تگ» کنند و به پروفایل شخصی «برچسب‌شده» لینک دهند.

جروم پسنتی - معاون هوش مصنوعی در شرکت مادر تازه نامگذاری شده فیس بوک متا - گفت که این تغییر نشان دهنده یکی از بزرگترین تغییرات در استفاده از تشخیص چهره در تاریخ این فناوری است.
در یک پست وبلاگی، آقای پسنتی گفت که متا در تلاش است تا تعادلی بین استفاده مثبت از تشخیص چهره، با "نگرانی های اجتماعی رو به رشد" در مورد این فناوری پیدا کند.



سال گذشته، ایالت ایلینوی آمریکا از فیس بوک به دلیل گرفتن اطلاعات تشخیص چهره کاربران بدون رضایت آنها شکایت کرد، در حالی که دو سال پیش، سانفرانسیسکو فناوری تشخیص چهره را غیرقانونی اعلام کرد.

از زمانی که فرانسیس هاگن، کارمند سابق فیس‌بوک، فاش کرد که این شرکت یافته‌های تحقیقاتی خود را مبنی بر آسیب رساندن برنامه‌هایش به کودکان، نادیده می‌گیرد، این شرکت رسانه‌های اجتماعی بیشتر مورد بررسی قرار گرفته است.

چندین شهر در سراسر ایالات متحده استفاده از آن توسط نیروهای پلیس و سایر ادارات دولتی را ممنوع کرده اند.

نیک کلگ، معاون سابق نخست وزیر بریتانیا - که اکنون برای متا به عنوان معاون رئیس جمهور در امور جهانی کار می کند - اوایل امروز در یک سخنرانی به نگرانی های مربوط به حریم خصوصی اشاره کرد.

رهبر سابق لیبرال دموکرات ها در نشست وب در لیسبون گفت که شرکت او ویژگی های حریم خصوصی و ایمنی را در متاورز خود ایجاد خواهد کرد.

او گفت: «ما می‌توانیم با دانشگاهیان کار کنیم، می‌توانیم با قانون‌گذاران کار کنیم، می‌توانیم با رگولاتورها با هم و به صورت مشترک کار کنیم تا قبل از بلوغ فناوری، گارد ریل‌ها را در جای خود قرار دهیم».